2011. május 19., csütörtök

TÖRPILLÁS TORTA

Újabb helyzetjelentés rólam. Voltam ma a kórházban vizsgálatokon. Kiderült hogy 3 vesekövem is van, és kimozdultak a veséből, és elindultak, ami miatt óriási fájdalmaim vannak. Holnap viszem vissza a leleteket a körzetihez, majd holnap írom,hogy mit mondott.
De a torta:

30 cm átmérőjű, csokitorta volt. A pótnagyim (munkahelyen) 60. szülinapjára készült, amit egy buli keretén belül adtunk neki át.
Azért Törpillásat, mert mindenki úgy hívja őt a gyárban. Nagyon nagy megtiszteltetés volt,hogy én süthettem meg neki, és hogy ott lehettem a bulin is, hisz már 1 éve nem dolgozom velük. De 10 éve, velük kezdtem.....
Meghatódott, a tortára pedig senkinek nem volt panasza!
A Törpillát "nagyi" leszedte róla, és hazavitte!:)
Hogy hogy készült a Törpilla rá? Nyomtattunk ki képet papírra. 2-t is.A megfelelő méretűt körbevágtam, és úgy raktam rá a kinyújtott színezett formixokra. Majd körbevágtam. Aztán szabdaltam tovább, hisz a sapka már kisebb, mint az egész Törpilla, és így tovább. Egyedül az orra lett 3D-s. Olyan,mint egy matrica....
Aztán fekete ételfestéket ecsettel vittem fel a körvonalak megrajzolásához.

6 megjegyzés:

  1. Jó pofa lett!Jó gyógyulást.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon aranyos lett! :) Jobbulást! :)

    VálaszTörlés
  3. Jobbulást és szép hétvégét! A torta biztosan finom...

    VálaszTörlés
  4. Jobbulást kívánok! Nagyon jó lett a torta! Milyen technikával, hogyan készült törpilla?

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen a kedves szavakat, kaptam ma még egy gyógyszert, mivel tudja a doki,hogy most sem pihenek,hanem itthon tortázom!:)
    A Törpilla leírása már a cikkbe beszerkesztve!;)

    VálaszTörlés