2011. augusztus 22., hétfő

PAJZS TORTA

Ezt még azon a héten készítettem, amikor 10 tortám volt a hétvégére, de ezt a gyakorlati helyemen csináltam. Mivel elejétől a végéig az én "művem" , így gondoltam megmutatom. Első ilyen technikás tortám. A vonalakat beosztóval csíkoztam, na, a végén látszik, milyen minőséggel dolgozunk gyakszin........... Mivel nem párhuzamos, és nem egyforma távolságra vannak a csíkok. De ezt bármelyik süti szeletelésénél láttam már.
 A piros tejszínhabhoz rengeteg ételfestékpor kellett, mert nem szerettek volna még véletlenül sem rózsaszínt...
Belül tejszínes eper féleség volt......Itthon tuti nem így csináltam volna, de ott úgy kell, hogy eperkoncentrátum+ felvert tejszín, ízlés szerint porcukorral...................:S

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett!!!
    Örvendek, hogy látok tortát ami nem fondanttal van burkolva.

    VálaszTörlés