2011. szeptember 30., péntek

1 ÉVES LETTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Igen, én is beálltam a blogszülinaposok közé!:) Kerek egy éve jött az elhatározás, hogy különveszem a tortáimat, egy külön blogba....Nem mondom, hogy túlon-túl aktív voltam, de azért sűrű egy évem volt. Sokat tapasztaltam és gyakoroltam, hála az ismerőseimnek, akik lehetőséget adtak arra, hogy új dolgokat próbálhassak ki, hogy tovább fejlődjek! Köszönöm minden egyes tortám lehetőségét. A tévhitek eloszlatása végett , nem haszonszerzés céljából tortázom. Remélem eljön majd az az idő is, de ne legyünk türelmetlenek, nemigaz?:)
Köszönöm azon 70 emberkének, akik állandó követői az oldalamnak, és azoknak is, akik csak néha tévednek ide, vagy olvasnak, csak épp nem nyomták meg az oldal követése gombot!:)
November van még 4 nagyvizsgám, de aztán remélem aktívabban tudok posztolni. Most is egy pár tortát átugrottam, hisz ez egy olyan esemény, amit szerettem volna a napján közölni.
Tortás bloghoz szülinapi torta is dukál, ezért ma is újdonsággal próbálkoztam. Az ostyaképes tortával. Azért pókemberes, mert ugyebár 3 fiam van, és nekik is a kedvükbe akartam járni!:) Most már elmondhatom, ilyet is készítettem!:)
Közös képek is készültek, mert mi igen, gyertyáztunk is, és tortaszeletelés, majd pusztítás is volt!:) Na és persze, mint minden ünnepléskor sikerült a fiúknak is egytől egyig sírniuk. Mert mindenen összevesztek. Ez a fényképezkedés előtt törvényszerű...........:S
Szóval hol az egyik gyerek fényképezett, hol a másik. Sajnos hol az én, hol a párom fejét lehagyva a képről.
De sebaj, a lényeg,hogy nem bagatelizálták el a dolgot, és ők is velem együtt örültek!:)
Még egyszer köszönöm az összes olvasónak, hogy itt lehetek, mint blogger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)


10 megjegyzés:

  1. Boldog blogszülinapot kívánok és még sokat! Nagyon szép a szülinapi torta és nagyon kívánatos!
    Helyesek a fiaid és szépek vagytok a pároddal együtt!

    VálaszTörlés
  2. Még sok boldog blogszülinapot!! Szép tortákat készítesz, remélem még sokáig gyönyörködhetünk bennük! :)
    Nagyon helyesek a fiaid! :)

    VálaszTörlés
  3. Köszi szépen Csilla! Büszke is vagyok rájuk!:) Persze még csak a fiaimra!:) Remélem évek múlva majd a tortáimra is büszke lehetek!:)

    VálaszTörlés
  4. Boldog blogszülinapot kívánok,a tortáid gyönyörűek.És gyönyörű családod van.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm neked is Rózsika!:)

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok a blogszülinaphoz és szép kis család vagytok :) Nemrég tévedtem ide hozzád, de szívesen követem a munkásságod :) Ha gondolod, nézz be hozzám is :) Minden jót és jó tortázást!

    VálaszTörlés
  7. Rég jártam már itt sajnos,de az időhiány mindig keresztbe tesz nekem.Most viszont minden tortát megnéztem visszamenőleg,és... GRATULÁLOK! Elsősorban az 1. születésnaphoz :), továbbá az összes eddigi csodaszép munkához.És köszönöm,hogy mindezt megosztottad velem,illetve velünk :) További sok,hasonlóan szép alkotást és természetesen még nagyon sok elkövetkező blogszülinapot kívánok :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket!:)
    Buzgón sütöm a tortákat, de felrakni már nem mindig van időm, és energiám!:(

    VálaszTörlés