Az uszonyát kifagyasztottam, és úgy tettem az oldalába-szúrva. A ráfestéssel még mindig gondban voltam, mert a gélfesték úgy lepereg az unidecről, mint a viaszról a festék.....:(
De már azóta találtam új tecjnikát: Kricky ajánlotta,hogy por ételfestékkel dolgozzak. Ne is oldjam fel, csak egy pici port vegyek ki, és egy pici alkoholt külön. Először az alkoholba mártsam az ecsetet, majd a porba, ott húzzam is le róla a felesleget....És láss csodát, már így tényleg jobb! Na, ezt ennél a régebbi tortámnál még nem tudtam:( Tölteléke tejszínes kókuszos csokoládé volt.
TEJSZÍNES KÓKUSZOS-CSOKOLÁDÉ
Hozzávalók 16 szeletes tortához:
- 45 g csokoládé pudingpor
- 4 dl tej
- 4 púpozott evőkanál cukor
- 3/4 ü. csokoládé aroma
- 50 g kókuszreszelék
- 4 dl tejszín (ha burkolt a torta, ebbe megy az 1 dl vízben feloldott 10 g zselatin)
A csokipudingot megfőzöm, és hűlésig keverem,hogy ne legyen csomós, meg ne bőrösödjön ki. Aztán beleöntöm az aromát, és hozzáadom a kókuszreszeléket is. Kikavarom. Ezután óvatosan beleforgatom a felvert tejszínt.
Ez nagyon édes! Ügyes vagy :)
VálaszTörlésLehet, hogy szerinted nem tökéletes, én nagyon jól sikerültnek tartom!
VálaszTörlésKöszönöm!:)
VálaszTörlés