2011. december 31., szombat

SZILVESZTER, ÓÉVZÁRÁS....:)

Sziasztok!

Elérkezett egy újabb év utolsó napja, búcsúzunk a 2011-es évtől!:) Ez a tortás blogom, tehát e- szempontok alapján szeretném értékelni itt az évet.
Bár még most sem vagyok megelégedve a tortáimmal, be kell látnom, azért csak fejlődtem egy picit, ha nem is sokat...1 év alatt:)Jártam két helyen is cukrászgyakorlaton, de sajnos amiért beiratkoztam a cukrásztanfolyamra, hogy tortázással kapcsolatban sokat tanuljak, nem valósult meg:( Marad a net, a többi tortás blog böngészése, saját tapasztalat,és a blogolásomnak köszönhetően megismert több tortát sütni imádó emberek  közötti tapasztalat csere. De azért örülök,hogy megvan a cukrászbizonyítványom!:)
Szaporodott az oldalam elérhetősége is, beraktak több helyre is, ahol egyből megjelenik a cikkem, és onnan rámlinkelve olvashatnak. Tavaly még alig írt valaki hozzám, most meg már alig van 1-2 cikk, amihez ne jönne 1-2 bíztató szó!:) Egyre több feliratkozottam is van, és az oldalnézettség is elég jó,ahhoz képest, hogy sokszor hetekig nem tettem fel új cikket....
Jövőre tervezem:
* Rendszeresebben írni ide, bepótolni a lemaradásokat is.
* Fejlődni tejszínes díszítésben, mert abban még borzalmas vagyok....
* Elsajátítani az air brush festéstechnikát
* cukorvirágok gyártásának megtanulása
* Gyűjteni új fényképezőgépre, és megtanítani a nagyfiamat a fényképezésre,hogy több fázisfotós cikket is tudjak felrakni.
* Ezentúl csak logóval ellátott képet tenni fel!Mivel lopkodják:(

Na de most szaladok, és amit tudok még ma elintézek, nem akarok mindent jövőre áttolni!:) Remélem 2012-ben is velem tartotok!:) Köszönöm nektek, amiért rám-rám néztek!:) Jó szórakozást nektek a  ma estére!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 megjegyzés:

  1. Tortákban, sikerekben, szerencsében gazdag, egészségben telj, békés, boldog új esztendőt Neked és családodnak is!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen! Viszont kívánom!!!!!!!!!!:):):)

    VálaszTörlés
  3. Kívánom, hogy sikerüljön a kitűzött céljaidat megvalósítani!
    Békés, boldog 2012-es évet kívánok!

    VálaszTörlés